برلین

ازدواج بانوی ایرانی با مرد ایرانی

 

ثبت ازدواج خانم ایرانی و آقای ایرانی

هموطنان عزیز جهت ثبت ازدواج  به سایت میخک به آدرس زیر مراجعه و پس از ثبت نام و بارگزاری کامل مدارک و دریافت کد رهگیری به سفارت جمهوی اسلامی ایران در برلین مراجعه فرمایند.

HTTPS://MIKHAK.MFA.GOV.IR

 

مدارک مورد نیاز برای ثبت ازدواج خانم ایرانی و آقای ایرانی

  • اصل شناسنامه معتبر ایرانی مرد و زن،

 (درصورتیکه شناسنامه المثنی می‌باشد، باید از طریق بستگان خود در ایران و مراجعه به حوزه صادر کننده شناسنامه فرد و اداره کل ثبت احوال امور خارجه (واقع در تهران، خیابان امام خمینی، چهار راه شیخ هادی) و اداره سجلات و احوال شخصیه وزارت امور خارجه (واقع در میدان امام خمینی، جنب موزه پست، ساختمان شماره ۳) نسبت به تهیه و ارایه گواهی تجرد نیز اقدام نمایند.

2-        اصل گذرنامه معتبر ایرانی مرد و زن (در صورت در اختیار داشتن)

3-       اصل گواهی ازدواج شرعی مرد و زن، صادره از مراکز و مؤسسات اسلامی معتبر و مورد قبول نمایندگی و یک نسخه تصویر آن

برای اجرای صیغه شرعی ازدواج میتوانید با شماره واتس آپ 00491703666802  تماس حاصل نمائید.

( اقلیت های دینی شناخته شده در قانون اساسی (مسیحی، زرتشتی و کلیمی) این گواهی را از مراجع دینی و مذهبی خود دریافت می نمایند.)

4-       ارائه اصل مدرک اقامتی معتبر زوجین (خانم و آقا)

5-       اصل گواهی سلامتی مرد و زن مبنی بر نداشتن امراض مانع از ازدواج (تالاسمی، هپاتیت، ایدز، بیماری‌های مقاربتی و عدم اعتیاد به مواد مخدر)

چنانچه از ازدواج شرعی و محلی بیش از یکسال گذشته باشد یا درصورتی که زوجین دارای فرزند می‌باشند نیازی به ارائه گواهی نامه بهداشتی نمی‌باشد. ضمنا گواهی کلیه دکترها اعم از ایرانی و آلمانی  دارای مجوز ، مورد قبول سفارت می‌باشد.

نمونه گواهی پزشکی جهت ثبت ازدواج:

 (بدینوسیله گواهی می‌شود طبق آزمایشات انجام شده از آقای ........... فرزند ............ و خانم .........فرزند .............. علایمی مبنی بر ابتلا به بیماری‌های تالاسمی، هپاتیت، ایدز و مقاربتی و هم‌چنین مصرف مواد مخدر و اعتیاد مشاهده نمی‌شود.)

6-        اصل گواهی ازدواج رسمی آلمان (  HEIRATSURKUNDEINTERNATIONALE)

 صادره مراجع ذی ربط آلمان(STANDESAMT)

(چنانچه ازدواج در کشور دیگری انجام شده باشد، ابتدا می‌بایست نسبت به تأیید و دریافت گواهی از سوی مقامات رسمی دولت محل اقامت اقدام گردد.)

7-  اصل اجازه نامه رسمی ولی زوجه (پدر و یا جد پدری) با ازدواج، چنانچه ازدواج اول باشد. در صورت فوت ولی ارائه گواهی وفات صادره اداره ثبت احوال ایران الزامی است. (چنانچه هریک از زن و مرد دارای سابقه طلاق در شناسنامه باشند ارائه اصل طلاقنامه رسمی ضروری است. )

چنانچه ولی زوجه مقیم خارج از کشور باشد می‌تواند با مراجعه به نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در محل اقامت خود، نسبت به تنظیم سند اجازه نامه اقدام و چنانچه ولی مقیم ایران می‌باشد، با مراجعه به دفاتر رسمی نسبت به تنظیم سند اجازه نامه اقدام نماید.

8-ارائه رسید پرداخت هزینه ثبت ازدواج براساس جدول هزینه‌های خدمات کنسولی

 

یادآوری مهم : حضور مرد و زن در محل سفارت برای امضای اسناد ازدواج الزامی است.

 نکته بسیار مهم:

جهت درخواست گذرنامه ،  صدور شناسنامه، ثبت ازداوج و طلاق پس از دریافت کد رهگیری می‌بایست جهت اخذ نوبت به سامانه نوبت دهی به آدرس زیر مراجعه و نوبت دریافت نمایید. سپس در زمان تعیین شده همراه با کد رهگیری و رسید تاریخ نوبت و اصل کلیه مدارک بارگذاری شده در میخک، جهت انجام امور خود به سفارت مراجعه فرمایید.

آدرس سامانه نوبت دهی:

https://appointment.mfa.ir

در صورت داشتن هرگونه سؤال در خصوص ثبت ازدواج که پاسخ آن در اطلاعات مندرج در این صفحه مشاهده نمی‌گردد، با ایمیل consuli@iranbotschaft.de مکاتبه فرمائید.